Fotoshoot InProc Koffiebranderij

Social Media Fotografie

Fotoshoot InProc Koffiebranderij & Theehandel

Inproc Koffiebranderij & Theehandel

Ik word warm ontvangen wanneer ik binnenloop bij InProc op de Denneweg in Den Haag. Vanwege Kerst is het druk in de winkel. Tussen de zaken door praat ik bij met Bianca Ippel. Ze vertelt me over de rijke historie van het bedrijf en het pand.

Bij InProc staat service en kennis over het product centraal in de winkel. Met heul veul verschillende soorten thee, die ze zelf scheppen, is er ontzettend veel keuze in de winkel.

In de winkel die, eerlijk is eerlijk, niet al te groot is (maar daarom juist des te leuker), wordt de koffie gebrand. Middenin de winkel dus. Het voegt toe aan de beleving van de klant en Bianca en Krista vinden het leuk om het middenin de winkel te doen. 

Social Media Fotografie

Het is druk in de winkel, erg druk. Tussen de klanten door spreek ik met Bianca en ook Krista probeert af en toe aan te sluiten. Tijdens het praten schept ze koffie, groet een klant, vraagt of dat ik thee wil en kijk vooral rond en doe je ding. Heerlijk die chaos. 

Maar ik ben hier om te fotograferen voor de social media kanalen van InProc. De foto’s zullen mogelijk ook gebruikt worden op de website, maar dat is nog niet zeker.

Na een tijdje rond te hebben gekeken en te hebben gefotografeerd komt er een jongen binnen. Een Jura gekocht. Tijd voor goede bonen. En ik snap hem, hij wil kwaliteit, kennis en kunde. Vakmanschap proeven.

Bianca vraagt van alles aan hem en uiteindelijk loopt hij de winkel uit met een zakje bonen en bepaald ding die hij nodig heeft voor zijn Jura. ‘Kom maar terug brengen als je er klaar mee bent’.

Ik kan genieten van dit soort winkels. Waar er kennis is van het product maar waar vooral liefde heerst. Liefde voor het product en liefde om de klant te helpen aan de beste koffie of thee die hij/zij zoekt.

Next Fotografie Meerlol.nl

Comments are closed.