Social Media Beheer en Fotografie Caroline Interieur Advies & Realisatie

Website, Social Media Beheer & Content Creatie

Caroline Interieur Advies & Realisatie

Caroline van Caroline Interieur Advies & Realisatie besloot haar online aanwezigheid goed aan te pakken tijdens het Corona-virus. Tot dan toe was haar online aanwezigheid sporadisch waardoor haar online bereik minimaal was en er geen interactie plaatsvond met haar doelgroep. Het was haar wens om haar bereik online op te bouwen en tegelijkertijd te werken aan haar naamsbekendheid bij de doelgroep. 

Aan de hand van haar verhaal, de kennis over haar doelgroep en haar wensen is er een social media strategie geschreven, een content kalender en is er content gefotografeerd zodat Feeling Social voor optimaal social media beheer kon zorgen.

Ook de website van Caroline werd aangepakt. Er stond veel tekst en de route in de website was niet logisch. De teksten werden herschreven en korter gemaakt.

De pagina’s zijn ingestoken op SEO kernwoorden maar hebben informatie behouden waar de klant naar op zoek is.

Met veel inspiratie mogelijkheden biedt de site nu informatie, tips en adviezen waardoor de klant Caroline Interieur Advies & Realisatie als expert zal gaan zien.

Caroline heeft bij een derde partij een nieuw logo laten opmaken die meer aansluit bij haar visie. Het mocht allemaal wat luxer. Ook de vormgeving van haar sociale media is hier op in gericht. Er is nu één uniforme uitstraling waardoor de klant op den duur herkenning krijgt.

Qua content creatie zijn we de interactie aangegaan en hebben we op verschillende manieren contact gezocht met de doelgroepen.

Instagram Caroline Interieur Advies & Realisatie
Facebook Caroline Interieur Advies & Realisatie
Prev Fotografie Meerlol.nl
Next Social Media ten tijde van het Corona virus
Social Media Corona

Comments are closed.