Diensten

Diensten

Val op door jezelf te zijn.

Val op.

In 2020 zitten 5,6 miljoen Nederlanders op Instagram en 10,4 miljoen Nederlanders op Facebook. Hoe val je daar nog tussen op?
IP Online Marketing helpt jou online op te vallen bij jouw doelgroep

Lever waarde.

We doen allemaal hetzelfde. Be different! Welke content sluit aan op jouw doelgroep? Wij analyseren jou én jouw doelgroep zodat jouw online aanwezigheid zich onderscheidt van de concurrentie.

Bereik jouw doelgroep.

Gaat jouw bedrijf lekker en merk je dat jouw online aanwezigheid daardoor niet onderhouden wordt? Wij nemen jouw online marketing uit handen en zorgen wij voor online groei

Online marketing is belangrijker geworden dan ooit. Iédereen doet aan online marketing. Bewust of onbewust. Maar heeft het ook het gewenste effect? 

Na een grondige analyse gaan wij voor je aan de slag op verschillende gebieden.

  • Online advertising
  • Social media
  • SEO

Online advertising
Lorem ipsum

Social media
Lorem ipsum

SEO
Lorem ipsum

Als B2C ondernemer kan je eigenlijk niet meer zonder social media. Facebook en Instagram zijn de grootste spelers waarop aanwezigheid belangrijk is. LinkedIn neemt in gebruikers toe en kan ook een relevant platform zijn voor jou en jouw bedrijf.

Per platform besluiten we onderling of dat jouw bedrijf aansluit op de doelgroep. Zo kan het dus zijn dat jij of jouw bedrijf níét op Instagram aanwezig is.

Wij nemen jouw social media beheer uit handen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw aanwezigheid op de verschillende platformen en de continuïteit van de posts.

Wil je liever zelf de controle houden over jouw sociale media? Maar ben je wel op zoek naar de mooiste foto’s om continu berichten te kunnen plaatsen? Je kunt ons inschakelen voor een fotoshoot van 1 tot 3 uur. Per uur ontvang je van ons 20 foto’s die jij kunt gebruiken.