Over

Nice to meet you

IP Online Marketing

Voor online marketing die aansluit op jou als persoon én op de behoeften van jouw doelgroep. Wij zijn sociaal, empathisch en pro-actief. Onze belangrijkste kernwaarde in onze dienstverlening is dan ook CARE. In hoofdletters ja. Want wij geven om jou en jouw doelgroep.

IRene Putting Fotografie

Sociaal doen

Is zeg maar echt ons ding

Irene Putting is oprichter van IP Online Marketing. Met tien jaar werkervaring in de Marketing & Communicatie, met focus op social media, viel haar iets op: where is the love?

We leven in tijden van kwantiteit over kwaliteit en het enige wat we doen is zenden. Berichten als 'kijk ons eens X doen' of een prachtige selfie met een loze quote eronder, voeren de boventoon.

Wij denken dat online marketing anders kan. Dat het anders moet.

Wij hebben maar een kernwaarde en dat is CARE. Wij geven om jouw verhaal en jouw kernwaarden en zorgen ervoor dat deze in alle (online) uitingen naar voren komt, zodat jouw doelgroep écht bij jou past.

Wat klanten zeggen

Online Marketing

Hoe wij het zien

Onderling de verbinding leggen tussen personen, dat was de intentie van social media toen het werd bedacht. Online marketing, waaronder dus social media, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld naar verschillende platformen waarop men enkel nog lijkt te roepen 'kijk mij/ons nou eens fantastisch zijn'.

Wij doen we het anders. We benaderen de online marketing en communicatie vanuit jouw verhaal in combinatie met jouw doelgroep. Waarom ben jij begonnen, wat wil je bereiken en waar wil je naartoe? En jouw doelgroep? Wat willen zij? Spreek je ze, ken je ze, wat vertellen ze online over jou?

Op basis van al die informatie gaan we aan de slag met een passende online marketing strategie.

We plannen content in en analyseren de statistieken. Zo dragen wij zorg voor kwalitatieve uitingen waardoor jouw online aanwezigheid groeit en je verbinding creëert met jouw doelgroep.

Social media voor het MKB